RVS Houtdraadbouten (Houtfretten) A2 diameter 12 mm

Out of stock
SKU
571-2-12

RVS Houtdraadbouten A2 (Houtfretten) DIN 571 Diameter 12 mm, sleutelwijdte 19 mm, Let op: De opgegeven lengte is de lengte gemeten onder de kop.

 

Gegroepeerde product items
Prijs per verpakking Status
Opties voor dit product zijn niet beschikbaar.

Sterke houtverbindingen met RVS houtdraadbouten (houtfret) van Hansenschroeven

Bent u op zoek naar hoogwaardige RVS houtdraadbouten voor het creëren van stevige en betrouwbare houtverbindingen? Zoek niet verder! Hansenschroeven biedt een uitgebreide collectie RVS houtdraadbouten die perfect zijn voor diverse houtbewerkingsprojecten. Of u nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze houtdraadbouten garanderen duurzaamheid en stabiliteit.

 

De kwaliteit van RVS houtdraadbouten van Hansenschroeven

Robuustheid en Betrouwbaarheid: Bij Hansenschroeven staat kwaliteit centraal. Onze RVS houtfretten zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, wat resulteert in uitstekende weerstand tegen corrosie en langdurige prestaties.

Krachtige Verbindingen: Of u nu meubels construeert of houten constructies bouwt, onze RVS houtdraadbouten zorgen voor sterke en duurzame verbindingen. Hierdoor blijven uw projecten stevig en stabiel.

Eenvoudige Toepassing: Onze houtdraadbouten zijn ontworpen voor eenvoudige en precieze installatie. Dankzij de scherpe schroefdraad kunt u ze gemakkelijk in hout materialen bevestigen.

 

Toepassingen van RVS houtfretten

Onze RVS houtdraadbouten zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder:

Bouwprojecten: Of u nu bezig bent met het bouwen van een terras, schutting, of andere houten constructies, onze houtdraadbouten bieden de kracht en stabiliteit die u nodig heeft.

Meubelconstructie: Bij het vervaardigen van meubels is een sterke houtverbinding essentieel. Onze RVS houtdraadbouten dragen bij aan de duurzaamheid en functionaliteit van uw meubelstukken.

 

Verschillende maten voor diverse toepassingen

Bij Hansenschroeven begrijpen we dat verschillende projecten verschillende behoeften hebben. Daarom bieden we RVS houtdraadbouten in diverse maten, waaronder:

Houtdraadbout M8: Voor projecten die een M8 bout vereisen, biedt Hansenschroeven een scala aan opties die aan uw eisen voldoen.

Houtdraadbout M10: Heeft u houtdraadbouten in maat M10 nodig? Onze collectie heeft wat u zoekt.

 

Voorboren voor optimaal resultaat

Voor het beste resultaat raden we aan om het hout voor te boren voordat u de houtdraadbouten installeert. Dit zorgt voor een gemakkelijkere en nauwkeurige bevestiging.

 

Bestel uw RVS houtdraadbouten bij Hansenschroeven

Het bestellen van hoogwaardige RVS houtdraadbouten is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

Voor sterke, duurzame en betrouwbare houtverbindingen kiest u voor de RVS houtdraadbouten van Hansenschroeven. Onze collectie biedt verschillende maten en opties om aan uw behoeften te voldoen. Bezoek onze website en neem de volgende stap in het creëren van hoogwaardige houtconstructies. Koop vandaag nog uw RVS houtdraadbouten bij Hansenschroeven!