RVS Schroeven van Hansen Schroeven

RVS Schroeven, dat is wat we doen, dat is waar we goed in zijn

  • Topkwaliteit
  • Lage prijzen
  • op werkdagen voor 16.00 besteld wordt dezelfde dag nog verzonden

Hier een overzicht van onze meest verkochte schroeven, met hun eigenschappen:


RVS Vlonderschroeven Torx C1
RVS C1
Toepassing:
Vrijwel onbreekbare schroef door het gebruik van gehard RVS C1. Kan zonder voorboren in hardhout worden geschroefd. Wordt veel toegepast voor het maken van vlonders, schuttingen enz.

 

RVS Vlonderschroef


RVS Platverzonken Spaanplaatschroeven deeldraad Torx A2
RVS A2
Toepassing:
Zeer breed toegepaste RVS schroef, wordt veelal gebruikt om planken op een balk te bevestigen. Het deeldraad zorgt er voor dat de plank extra wordt aangetrokken aan de balk.

RVS Spaanplaatschroef Torx Deeldraad

RVS platverzonken Spaanplaatschroeven Torx A2
RVS A2
Toepassing:
Zeer breed toegepaste RVS schroef. De meest universele schroef. Overal toepasbaar.

RVS platverzonken Spaanplaatschroeven kruiskop/Pozi A2
RVS A2
Toepassing:
Hetzelfde als de schroef hierboven, zeer universeel toepasbare schroef maar dan met Pozi/Kruiskop
RVS Spaanplaatschroef kruiskop

RVS platververzonken Spaanplaatschroeven Torx, zelfborend A2
RVS A2
Toepassing:
Deze schroeven hebben een boorpunt waardoor ze zonder voorboren in hout geschroefd kunnen worden.
Let wel: deze schroeven zijn alleen geschikt voor zachthout zoals vurenhuit en gewolmaniseerd tuinhout.
RVS Spaanplaatschroeven zelfborend

RVS panhead Spaanplaatschroeven Torx, A2
RVS A2
Toepassing:
Panhead schroeven worden toegepast waar een grotere, hogere kop vereist is. Panhead betekent "panhoofd" in het Nederlands. Het verwijst naar de vorm van de kop van een schroef.
RVS Spaanplaatschroef Panhead
RVS Zelfborende schroeven met conische kop, Torx, C1
RVS C1
Toepassing:
Vrijwel onbreekbare schroef door het geharde RVS C1. Wordt toegepast waar de kop geheel in het hout moet verdwijnen. De kleinere maten worden b.v. vaak gebruikt bij het monteren van glaslatten.
RVS zelborende schroeven met conische kop
RVS Schotelkopschroeven / Tellerkopschroeven Torx, A2
RVS A2
Toepassing:
Wordt veel toegepast in de houtbouw. De schotel fungeert als een ring, deze vergroot van het oppervlak. Daarbij kan door de Torx aandrijving de schotelkopschroef makkelijk ingedraaid worden.
Bimetaal Boorschroeven Torx, A2
RVS A2 + stalen punt
Toepassing:
Deze schroeven kunnen zonder voorboren in metaal tot 4 mm dikte worden geschroefd. Ze worden daardoor voornamelijk gebruikt om planken op een metalen frame te bevestigen.

RVS zwarte Potdekselschroeven Torx, C1
RVS C1
Toepassing:
Dit zijn dezelfde schroeven als onze RVS vlonderschroeven, dus ook vrijwel onbreekbaar en zelfborend. Deze schroeven hebben echter een zwarte kop en worden gebruikt om zwarte (potdeksel)planken mee vast te schroeven.

RVS Trespaschroeven Torx, A2
RVS A2
Toepassing:
Deze schroeven worden toegepast om trespa en andere HPL materialen vast te schroeven. Onze standaard is ongekleurd, maar op aanvraag leveren wij ook gekleurde RVS Trespaschroeven.
rvs trespaschroeven

 

 

Waarom RVS schroeven gebruiken

RVS Schroeven, ideaal in buiten toepassingen en in toepassingen met agressieve omstandigheden zoals b.v. in de chemie en in stallen. Wij leveren RVS schroeven in vele soorten en maten zoals hierboven te zien is.
Is er nu echter nog een RVS schroef die u mist in ons programma of wilt u rvs schroeven kopen in een andere legering voor b.v. een zeewatertoepassing laat het ons dan a.u.b. weten. We kunnen u vast helpen.

Wij leveren uitsluitend RVS schroeven van hoge kwaliteit. Het is echter bekend dat RVS A2 en RVS A4 schroeven makkelijker breken dan stalen schroeven. (Alle RVS schroeven, dus ook die van de concurrent). Het verdient aanbeveling om de schroeven in de juiste diameter voor te boren en rustig in te draaien, hiermee wordt het probleem van afbreken vermeden. Hebt u daar geen tijd of geduld voor? Kies dan voor onze RVS C1 vlonderschroeven of onze RVS C1 schroeven met conische kop. Deze schroeven zijn gemaakt uit Martensitisch RVS en kunnen daardoor na productie worden gehard. Bekijk ons assortiment RVS schroeven

Over Hansen Schroeven


Hansen Schroeven is een Nederlandse, toonaangevende leverancier van RVS schroeven en overig RVS bevestigingsmateriaal. We komen op de markt in Nederland met de webwinkels hansenschroeven.nl en rvs-bouten-en-moeren.nl. In België met de webwinkel hansenfasteners.be. Een andere site dan in Nederland omdat in België de term RVS niet wordt gebruikt, men spreekt daar van Inox schroeven. Daarbij zijn de betaalmethoden in België anders dan in Nederland.  De producten, prijzen en kwaliteit zijn op alle drie onze sites hetzelfde.
Voor al onze shops geldt zowel in Nederland als in België, wat u op werkdagen voor 16.00 besteld wordt dezelfde dag nog verzonden en vrijwel altijd de volgende dag afgeleverd.