RVS Slotbouten met moer en ring A2 - DIN603

RVS Slotbouten met moer en ring  A2 - DIN603
Welke diameter Slotbout met moer en ring zoekt u?

RVS Slotbouten koop je bij Hansen Schroeven
Slotbouten worden over het algemeen toegepast in houtconstructies. Onder de gladde kop zit een vierkant waardoor de slotbout zich vast zet in het hout. Wij leveren slotbouten met een moer DIN934 en een carrosseriering DIN9021.

Slotbouten kunnen op aanvraag ook geleverd worden in andere maten en in RVS (Inox) A4. Slotbouten op werkdagen besteld voor 16.00 uur worden de volgende dag afgeleverd Betaling met Ideal en bezorging met Post.nl

Download hier de productomschrijving van de RVS Slotbouten.

We hebben slotbouten in diverse afmetingen beschikbaar. De meest populaire afmetingen zijn RVS slotbouten in M6 of M8. Bekijk de pagina's voor de verschillende oplages.

meer info over RVS Slotbouten

RVS Slotbouten worden gebruikt bij houtconstructies. Bijvoorbeeld om balken met elkaar te verbinden, bij beschoeiingen, blokhutten e.d.
Men kiest voor RVS Slotbouten in plaats van verzinkte slotbouten vanwege de corrosiebestendigheid van het RVS.

Slotbouten hebben een ronde kop zonder schroefgat of sleutelaansluiting. Bij gebruik in hout boor je een gat van een millimeter groter dan de diameter van de slotbout. Je steekt de slotbout in het gat en geeft op de kop van de slotbout een tik met een hamer. Door het vierkante deel van de slotbout kan deze niet meer ronddraaien en kun je de slotbout met een moer en een ring vastmaken. (Bij ons worden de rvs slotbouten overigens altijd geleverd met een moer en een carrosseriering)

Slotbouten hebben volgens de DIN603 normering deeldraad. Onze RVS slotbouten hebben echter vrijwel altijd voldraad. Deze zijn over het algemeen voordeliger. Mocht u echter slotbouten met deeldraad nodig hebben laat het ons dan weten.


RVS Slotbouten koop je bij Hansen Schroeven; lage prijzen, snelle levering.