RVS Stokschroeven / Stokeinden

Stokschroeven / Stokeinden met aan één zijde houtdraad en aan één zijde M8 metrisch draad
De opgegeven lengte is de totale lengte
Bij M8 x 60 = 20 mm metrisch
Bij M8 x 70 = 25 mm metrisch
Bij M8 x 80 = 30 mm metrisch
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis.
8 x 60 | 25 stuks
€ 10,21 € 8,44
8 x 70 | 25 stuks
€ 10,82 € 8,94
8 x 80 | 25 stuks
€ 11,42 € 9,44

RVS stokschroeven van Hansenschroeven

Op zoek naar hoogwaardige RVS stokschroeven om sterke en betrouwbare verbindingen te realiseren? Zoek niet verder! Bij Hansenschroeven presenteren we een uitgebreide collectie RVS stokschroeven (stokeinden) die perfect zijn voor verschillende toepassingen. Of u nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze stokschroeven garanderen duurzaamheid en stabiliteit.

 

Uitstekende kwaliteit RVS stokschroeven van Hansenschroeven

Robuustheid en betrouwbaarheid: Kwaliteit staat bij Hansenschroeven voorop. Onze RVS stokeinden zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat resulteert in uitstekende corrosiebestendigheid en langdurige prestaties.

Sterke verbindingen: Of u nu houtconstructies bouwt of andere materialen met elkaar verbindt, onze RVS stokschroeven zorgen voor stevige en betrouwbare verbindingen. Dit draagt bij aan de stabiliteit en veiligheid van uw projecten.

Eenvoudige toepassing: Onze stokeinden zijn ontworpen voor gemakkelijke en nauwkeurige installatie. Met scherpe schroefdraad en een gebruiksvriendelijk ontwerp kunt u ze moeiteloos in verschillende materialen bevestigen.

 

Toepassingen van RVS stokeinden

Onze RVS stokschroeven zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals:

Bouwprojecten: Of u nu bezig bent met het bouwen van een houten constructie of een ander project, onze stokeinden bieden de kracht en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Meubelconstructie: Bij het maken van meubels zijn sterke verbindingen van groot belang. Onze RVS stokschroeven dragen bij aan de duurzaamheid en functionaliteit van uw meubelstukken.

 

Diverse maten voor diverse behoeften

Bij Hansenschroeven begrijpen we dat verschillende projecten verschillende eisen hebben. Daarom bieden we RVS stokschroeven in diverse maten, waaronder:

Stokschroeven M8 en M10: Of u nu stokschroeven in maat M8 of M10 nodig heeft, wij hebben de juiste opties voor uw project.

 

Bestel uw RVS stokschroeven bij Hansenschroeven

Voor duurzame, betrouwbare en sterke verbindingen kiest u voor de RVS stokschroeven van Hansenschroeven. Onze collectie biedt verschillende maten en opties om aan uw behoeften te voldoen. Bezoek onze website en zet de volgende stap in het creëren van hoogwaardige constructies. Bestel vandaag nog uw RVS stokschroeven bij Hansenschroeven!