Winkelbeoordelingen

Scores: 8.88/10 based on 2956 reviews

2021-02-24 16:55:59
Name:
Adopteer een Straat
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS trespa schroeven 4,8 x 25 mm
Recensie:
Voor ons vrijwilligersinitiatief maken wij zelf bordjes op paaltjes die in de openbare ruimte geplaatst kunnen worden. De RVS Trespa schroeven van Hansen Schroeven zijn excellent geschikt om de bordjes op de paaltjes te schroeven. Degelijk en weersbestendig. Ook in de toekomst doen wij graag zaken met Hansen Schroeven.
2021-02-24 12:30:11
Name:
Pim
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Bouten en moeren
Recensie:
Hansen schroeven is, naar mijn beleving en ervaring een zeer net en snel reagerend bedrijf. Altijd goed telefonisch bereikbaar; zelfs op de zaterdag en ik werd altijd zei vriendelijk te woord gestaan. Ook met het terugsturen van verkeerd bestelde producten werd dit zeer netjes en snel afgehandeld. Tot op heden alleen maar positieve ervaringen met Hansen schroeven. Houden zo!
2021-02-23 19:26:15
Name:
Sjors
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Divers
Recensie:
Veel websites vergeleken maar jullie komen als beste naar voren qua prijs voor RVS bevestigingsmaterialen!
2021-02-23 12:24:59
Name:
Gerrit de Boer
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
ringen en schroeven
Recensie:
Ook na foutieve levering correcte en snelle afhandeling
2021-02-23 09:16:39
Name:
Nick Tieman
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
luikhengen
Recensie:
goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering
2021-02-22 22:03:24
Name:
Koos
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Rvs schroef
Recensie:
Veel keus. Goeie kwaliteit/prijs. Tevreden klant
2021-02-22 19:19:56
Name:
louis
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
rvs schroeven
Recensie:
Alles netjes geleverd tegen een scherpe prijs voor RVS schroeven Volgende keer ga ik weer naar Hansen schroeven een aanrader
2021-02-22 18:39:54
Name:
J groeneveld
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Vlonderschroeven 800 stuks rvs
Recensie:
Keurig op tijd .netjes verpakt ,niks mis mee
2021-02-22 14:53:11
Name:
BenC
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Prima materiaal, overzichtelijke website en correcte levering/betaling! Top dus!
2021-02-15 16:03:47
Name:
Jojo
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS Schroeven
Recensie:
Super goede kwaliteit en super snelle levering!! Helemaal TOP!!
2021-02-15 08:43:13
Name:
Kees
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
R.V.S. schroeven
Recensie:
Keurig bestelling afgewerkt Ik kreeg via de mail een berichtje dat bestelling wat later kwam vanwege de sneeuwbuien! Terwijl dit meer dan logisch is, toch prettig dat het gemeld word
2021-02-14 22:28:29
Name:
Carl
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS boutjes en moertjes
Recensie:
Prima prijs en zeer snelle en accurate levering!
2021-02-13 14:48:24
Name:
Hugo Meeus
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS spaanplaat schroeven 4 x 20
Recensie:
Dik tevreden over de geleverde schroeven alsook de snelle levering.
2021-02-13 08:08:05
Name:
Peter
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Schroeven
Recensie:
Top product en snelle levering voor lage prijs!!
2021-02-12 12:18:40
Name:
Herman Albers
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
vlonderschroeven
Recensie:
door de corona moest ok wel via internet bestellingen doen. Ik ga dat veel vaker doen want dat is veel gemakkelijker dan om na een winkel te gaan.
2021-02-11 17:29:38
Name:
Bishesar
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Schroen
Recensie:
Service en bezorging is heel goed
2021-02-11 14:15:58
Name:
Pedema
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Slotbouten
Recensie:
Prima duidelijke website met prima prijzen en een snelle service.
2021-02-10 13:12:03
Name:
Gert verbeek
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Schroeven, draadeinden.
Recensie:
Prima spullen voor een betaalbare prijs. Al jaren doe ik 1 x per jaar een bestelling. Gaat altijd goed muv van de voucher code waarmee ik altijd in gevecht ben. De laatste keer toch echt op "voucher code gebruiken" aangevinkt maar geen rolmaat ontvangen. <i><b><br> Na het op "voucher code gebruiken" drukken verschijnt de rolmaat op de pakbon. Zo niet gaat het mis en kunt u ons beter even bellen.
2021-02-10 10:18:39
Name:
Philip
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Moeren, ringen en bouten.
Recensie:
Prima kwaliteit RVS voor een heel schappelijke prijs. Bovendien wordt er super snel geleverd ! Top
2021-02-07 07:21:58
Name:
Teirlynck Kurt
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Vlotte levering. Goede kwaliteit.
2021-02-05 11:22:41
Name:
Bob
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Zeskantbouten moeren ringen klemringen
Recensie:
Duidelijk website. Prijzen zeer concurrent met dhz zaken. Alleen de mogelijkheid tot afhalen is een gemis.
2021-02-03 14:11:52
Name:
Zeer tevreden
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Diverse RVS bouten en moeren
Recensie:
Zeer tevreden over leveringen en advies.
2021-02-03 13:45:13
Name:
jv
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
slotbouten-draadeinden-moeren-carroserieringen
Recensie:
makkelijk goed en snel
2021-02-02 09:52:00
Name:
RVS eldorado
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Divers RVS: zeskantbouten, moeren, carrosserieringen ....
Recensie:
Makkelijke website. Ruime sortering. Zeer schappelijk geprijsd. Snelle levering.
2021-02-01 10:57:15
Name:
TK
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
M4-M6 RVS ringen, M16 moer
Recensie:
Prima kwaliteit, snel en goed geleverd. Algemeen geen verbeterpunten!
2021-02-01 01:26:44
Name:
René
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Slangklem
Recensie:
Een aantal slangklemmmen gekocht, zeer snelle levering, en niet heel duur, ga hier zeker terug komen!
2021-01-31 19:07:12
Name:
Adriaan Van der Hek
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Torx rvs schroeven in verschillende maten
Recensie:
Ik krijg de schroeven snel geleverd in nette en stevige doosjes. Ze zijn erg fijn zelfborend. Erg blij mee. Topkwaliteit voor een fijne prijs
2021-01-31 18:48:14
Name:
Klazina
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS Kopschroeven en moeren
Recensie:
Prima schroeven. Snelle levering.
2021-01-31 15:22:11
Name:
Marcel
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Torx schroeven
Recensie:
Top kwaliteit en snelle levering zoals altijd! Een vertrouwd adres!
2021-01-28 16:41:20
Name:
Salvatore
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Inox boutjes en moeren
Recensie:
Zeer tevreden snelle levering prijs qualiteit zeer goed
2021-01-28 10:55:44
Name:
Ramon
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
schroeven
Recensie:
Wij zijn zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en de levertijd van de producten van Hansen Schroeven.
2021-01-27 18:27:12
Name:
Gijs
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Zeer goede kwaliteit RVS schroeven voor een heel schappelijke prijs.
2021-01-27 16:45:23
Name:
Arjan
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Prima service, hoge kwaliteit schroeven en snelle levering. Het zoeken op de site naar de juiste schroef zou wellicht beter kunnen.
2021-01-27 09:14:25
Name:
Koper
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Frauduleuze praktijken
Recensie:
De levering kwam niet overeen met hetgeen ik bestelde op de webshop en ook niet met hetgeen op de factuur werd vermeld. Ik kreeg minder schroeven toegestuurd dan ik had besteld (een doos van 500 stuks ipv 1000 stuks en 3 dozen van 100 stuks ipv 200 stuks). Zelfs na melding werden de tekorten niet nagezonden! Hier zit ik met 1300 schroeven te weinig, pure oplichting!<br><I>Antwoord Hansen Schroeven. <br> Er heeft zich inderdaad een fout voorgedaan in de factuur, echter niet op de site.(Dit is overigens gebeurd vanwege de vertaling NL site en B site, maar daar zal ik u verder niet mee lastig vallen.)<br> Dus wat u aangeklikt hebt op de website op het moment van bestellen hebt u ook daadwerkelijk gekregen en de factuur is inderdaad niet juist. <BR> En, eerlijk is eerlijk, we zijn goedkoop, maar € 6,40 voor 1.000 schroeven is ook wel heel weinig toch? <br> Maar goed, we gaan uw bestelling niet aanvullen of iets dergelijks, naar ons idee hebt u gekregen wat u hebt besteld. Mocht u echter de koop ongedaan willen maken dan zenden wij u met alle plezier een verzendetiket waarmee u de schroeven kosteloos kunt retourneren. U krijgt dan uiteraard uw geld terug.<br> </i><b> Al met al vinden wij uw aantijging dat het hier "pure oplichting" betreft nogal onterecht. Meer dan 2.600 positieve reacties, en u bent negatief. Wel opmerkelijk.
2021-01-27 09:11:35
Name:
Jans
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Assortiment dozen bouten/moeren/ringen
Recensie:
Nette degelijke producten, met verzendkosten wel redelijk aan de prijs.
2021-01-26 09:59:01
Name:
ASdJ
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Overzichtelijke website en de producten zijn kwalitatief zeer goed, en schappelijk geprijsd. En het wordt snel geleverd.
2021-01-26 08:47:07
Name:
Peter
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Bouten, moeren, ringen
Recensie:
Ondanks alle corona ellende en drukte bij Postnl. werd het pakket al de dag na de bestelling afgeleverd. Top !
2021-01-24 21:19:38
Name:
L te W
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS schroeven
Recensie:
Prima kwaliteit en snel geleverd...!!!
2021-01-24 15:51:47
Name:
Bishesar
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
trespaschroeven
Recensie:
nooit zo snele levering meegemaakt ondank nalevering
2021-01-24 09:04:15
Name:
aldo
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Diverse spaanderschroeven
Recensie:
Jaren tevreden klant
2021-01-23 21:04:37
Name:
Peter witte
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Rvs
Recensie:
Snelle levering voor de juiste prijs
2021-01-23 15:29:14
Name:
Alwin
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Slotbouten
Recensie:
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ga zeker een volgende keer weer hier mijn bouten en moeren bestellen.
2021-01-23 15:11:18
Name:
M.
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Rvs vlonderschroeven 5x 50
Recensie:
Nog steeds erg tevreden over de kwaliteit van de schroeven
2021-01-21 22:56:04
Name:
Jan vanderstegen
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
M8 inoxen vijzen en rondelen
Recensie:
Heel snelle levering
2021-01-21 15:50:49
Name:
Albert Schrooder
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Schroeven en bouten
Recensie:
Ben zeer te vrede over de webshop en levering van jullie bedrijf. Ik vroeg me alleen af of jullie ook vlonderschroeven hebben in zwart. Met vriendelijke groet Albert
2021-01-20 20:52:20
Name:
Brrord
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Schroeven RVS
Recensie:
Ik had per abuis van een product het dubbele besteld. Een telefoontje en het was meteen geregeld. Het teveel betaalde geld per omgaande retour. Dat duurt bij anderen vaak minstens een week of zo. Een ook heel belangrijk: het bedrijf is metten telefonisch bereikbaar. Dat is bij velen niet meer zo. Je mailt je suf. Prima service.
2021-01-20 14:26:42
Name:
Jan Koppelaar
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
Div schroeven
Recensie:
Prima service en... Je kan ze ook bellen.
2021-01-18 21:10:41
Name:
nathan
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
verschillende schroeven
Recensie:
een fijne webshop met een zeer goeie klantenservice!
2021-01-18 12:59:01
Name:
Martin
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
RVS Vlonderschroeven
Recensie:
Prima schroeven en snelle levering!
2021-01-17 14:05:43
Name:
hoveniersbedrijf Leon
Webshop:
Prijs:
Kwaliteit:
Levertijd:
Aangeschaft product:
rvs-slotbouten 8×160
Recensie:
prima kwaliteit, snelle levering!